Bilinredning

Bilinredning för transportbilar

Bilinredning i transportbilar förenklar arbetet


Nu för tiden använder hantverkare eller folk inom serviceyrken väldigt mycket olika verktyg. Det har blivit så mycket att de till och med behöver ha bilinredning i sina transportbilar och hantverkarbilar för att förvara allt. Det är allt ifrån hammare, små skruvar, till avancerade mätverktyg. En del av dessa verktyg kan vara extremt känsliga för stötar och repor. Då vill man helst inte förvara dessa verktyg med massa annat som kan göra att de skadas.
Det är här bilinredning för transportbilar kommer in i bilden.

Genom att montera in bilinredning i din transportbil så eliminerar du denna risk för skador på dina känsliga verktyg. Detta gör bilinredningen till en god investering. Det är något som alla hantverkare och som arbetar i serviceyrken med mycket olika verktyg borde använda sig utav.

Spara tid genom att ha bilinredning i din transportbil

I dessa tider vill folk pressa in så mycket jobb som möjligt, på minsta möjliga tid.
Då vill man inte behöva leta efter verktygen i sin transportbil varje gång man ska använda de. Man ska bara hitta de direkt – bilinredningen hjälper dig med detta.

Genom att spara tid så sparar du även pengar i det långa loppet, vilket är väldigt viktigt för företag. Speciellt viktigt är det för mindre verksamheter som har pressade tidsscheman och behöver maximera sin arbetade tid. Om de kan lägga mindre tid på letande så kan de lägga mer tid på att faktiskt utföra arbetet, eller ta in nya jobb. Mindre tid på att leta efter verktyg och annat skapar också mindre irritation under arbetsdagen. Vi alla vet ju att man jobbar bättre när man är på glatt humör och slipper situationer där ilska kan uppstå.

BOB Transportbilscenter hjälperdig montera din bilinredning

Du kan köpa din bilinredning till servicebilar hos BTCENTER. De erbjuder förstklassig bilinredning för servicebilar, transportbilar och hantverksbilar. Inte nog med det så kan de hjälpa dig montera bilinredningen åt dig i din bil för att du ska kunna ägna mer tid åt dina egna kunder. De utför arbetet med noggrannhet så att just inredningen i din servicebil ska bli perfekt monterad. Utöver detta så kan de även erbjuda hjälp med att montera LED-belysning samt installation av färdskrivare.

Fokus på säker bilinredning

Fokus på säkerhet för bilinredningen är högt prioriterat för BTCENTER. Man ska alltid känna sig säker när man är ute på fältet och har en skåpbil full med utrustning nerpackad i sin bilinredning. Inredningen har därför testats in i minsta detalj och har på så sätt fått en TüV Nord Certifiering för sin höga säkerhet. Testet går ut på att bilinredningen lastas med 1 ton grus i en transportbil. Efter det så kör man bilen i snäva svängar för att se hur väl den presterar. Bilinredningen som BTCENTER säljer och monterar fick högsta betyg i dessa tester.

Inredningen måste även klara av krocktest som utförs av Statens Provningsanstalt och kallas Rise. Även i detta test så klarade de av det galat och blev godkända.
Se alltid till att utrustningen som du köper till din transportbil är både testad och även godkänd. Detta för att du ska få en så säker arbetsplats som möjligt för dig och dina anställda.